Visa Form with Iranian Host

با سلام
مراحل اخذ دعوتنامه (کد ویزا)برای مهمانان خارجی که میزبان ایرانی جهت اخذ دعوتنامه شان اقدام می نماید ، به صورت زیر می باشد :

مرحله نخست :
مدارک مورد نیاز جهت اخد ویزا ایران :

فرم تکمیل شده مشخصات شخص دعوت کننده (میزبان) و میهمان. فرم را می توانید از لینک زیر دانلود فرمایید    -

( اسکن شناسنامه و کارت ملی شخص دعوت کننده (میزبان     -
( اسکن گذرنامه شخص دعوت شونده(میهمان     -
.تعیین مکان اقامتی میهمان : حتما آدرس نوشته شود     -
مرحله دوم:
پس از تکمیل فرم و تهیه مدارک ذکر شده ، از دو طریق می توانید مدارک را برای ما ارسال نمایید :
1- فرم موجود در همین صفحه که بایستی نام و نام خانوادگی و آدرس ایمبل را وارد نموده و فایلها را ضمیمه فرمایید و برای ارسال مدارک دکمه Send را فشار دهید.
2- فرم تکمیل شده و مدارک را به آدرس ایمیل visa@persianserai.com ارسال فرمایید و در subject ایمیل خود ، نام و نام خانوادگی و شماره موبایل خود را هم وارد نمایید.

ویزا مهمان شما به دو صورت می تواند آماده گردد :
الف ) ویزا عادی :در مدت 10 روز کاری آماده می گردد و هزینه آن برای هر نفر مهمان 60000 تومان می باشد.
ب) ویزا فوری :   در مدت 5 روز کاری آماده می گردد و هزینه آن برای هر نفر مهمان 85000 تومان می باشد.

مرحله سوم:
   پس از ارسال مدارک به وزارت امورخارجه و پیگیریهای مربوطه و دریافت کد ویزا از وزارت امورخارجه توسط آژانس،با شما تماس گرفته خواهد شد و هزینه کد ویزا دریافت می گردد و کد ویزا به شما تحویل داده می شود.
و مهمان شما با داشتن کد ویزا می تواند به سفارتخانه مشخص شده یا در صورت درخواست هنگام ورود به فرودگاه امام( امکان اخذ ویزای فرودگاهی برای اتباع کشورهای آمریکا ، انگلیس، کانادا، کلمبیا ، اردن ، عراق ، پاکستان ، افغانستان ، بنگلادش و سومالی وجود ندارد ) ، با پرداخت هزینه ویزای ایران ، ویزای خود را دریافت نماید.

نکات مهم:
در صورت موافقت دولت جمهوری اسلامی ایران ، کد ویزا اعلام میگردد و مهمان با مراجعه به سفارت ایران میتواند روادید خود را دریافت نماید‏‏.
. حداکثر مدت اقامت در ایران یک ماه می باشد - 
.مدت زمان مورد نیاز جهت انجام مراحل اخذ دعوتنامه توریستی ایران 5و10 روز کاری میباشد - 
.دولت جمهوری اسلامی ایران در صدور یا عدم صدور روادید اتباع خارجی مختار است- 
. محل اخذ روادید توسط میهمان باید مشخص گردد-
. اقامت بیش از مدت اقامت مندرج در روادید در ایران خلاف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد- 
.چنانچه متقاضی پس از مسافرت به هر دلیلی درخواست تمدید مدت اقامت مندرج در روادید خود را داشته باشند می بایست به اداره کل امور اتباع خارجه نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران مراجعه نماید- 
.دارندگان روادید پس از ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران ملزم به رعایت قوانین و مقررات جاری در آن خواهند بود.
    • Reload Reload
    Letters are not case-sensitive